Код  
            дисципліни | 
            Назва дисципліни | 
            Кафедра | 
        
        
            | дисципліни галузевого спрямування | 
        
        
            | 1-ф12-01 | 
            Медична та фармацевтична хімія | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-ф12-02 | 
            On-line системи  пошуку інформації в галузі | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-ф12-03 | 
            Основи хімії гетероциклічних сполук | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-ф12-04 | 
            Полімери та науково-технічний прогрес  | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-ф12-05 | 
            Комп’ютерна хімія  | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-ф12-06 | 
            Хімія сучасних матеріалів | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-ф12-07 | 
            Товарознавство продовольчих товарів  | 
            ХТХ | 
        
        
            | 1-ф12-08 | 
            Технологія виробництва кондитерських виробів | 
            ХТХ | 
        
        
            | 1-ф12-09 | 
            Дитяче харчування (організація та технології) | 
            ХТХ | 
        
        
            | 014.06 Середня освіта/ОП «Середня освіта (Хімія)»  | 
        
        
            | 1-014.06-01   | 
            Візуалізація навчального матеріалу на уроках хімії | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-014.06-02 | 
            Хімія в дії | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-014.06-03 | 
            Методика розв'язування ускладнених та олімпіадних задач з хімії  | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-014.06-04   | 
            Дослідницька діяльність в базовій та профільній школі  | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-014.06-05 | 
            Сучасний хімічний перформанс | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-014.06-06  | 
            Будова молекул і кристалів в шкільному курсі хімії | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-014.06-07  | 
            Екологічні питання в шкільному курсі хімії | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-014.06-08 | 
            Методичні аспекти викладання органічної хімії в школі | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-014.06-09  | 
            Індивідуальна робота з учнями по хімії | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-014.06-10 | 
            Мультимедійні засоби на уроках хімії | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-014.06-11  | 
            Сучасна хімічна номенклатура та термінологія | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-014.06-12  | 
            Хімія харчових продуктів | 
            ХФХ | 
        
        
            | 102 Хімія ОП «Хімічний аналіз та експертиза матеріалів і виробів» | 
        
        
            | 1-102-3-01 | 
            Експресні методи аналізу | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-102-3-02  | 
            Основи експертизи дорогоцінних металів і виробів з них | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-102-3-03 | 
            Технічний аналіз | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-102-3-04 | 
            Фізико-хімічна експертиза матеріалів та речовин | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-102-3-05 | 
            Аналіз лікарських сполук | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-102-3-06 | 
            Хіміко-токсикологічний аналіз | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-102-3-07 | 
            Аналітична хімія навколишнього середовища | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-102-3-08 | 
            Криміналістична експертиза | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-102-3-09 | 
            Аналітична хімія харчових продуктів  | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-102-3-10 | 
            Новітні матеріали та їх використання в аналізі | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-102-3-11 | 
            Пробопідготовка об’єктів аналізу | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-102-3-12 | 
            Стандартизація методик хімічного аналізу | 
            ХАХ | 
        
        
            | 102 Хімія ОП «Хімія лікарських речовин» | 
        
        
            | 1-102-2-01 | 
            Латинська мова  | 
            УРФ | 
        
        
            | 1-102-2-02 | 
            Перспективні напрями “зеленої хімії” | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-102-2-03 | 
            Кристалохімія | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-102-2-04 | 
            Розчини навколо нас | 
              | 
        
        
            | 1-102-2-05 | 
            Механізми хімічних реакцій | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-102-2-06 | 
            Біоорганічна хімія   | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-102-2-07 | 
            Стандартизація лікарських засобів | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-102-2-08 | 
            Квантово-хімічне моделювання спектральних характеристик лікарських речовин  | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-102-2-09 | 
            Хімія комплексних сполук   | 
            ХФХ | 
        
        
            | 1-102-2-10 | 
            Теоретичні та прикладні аспекти хроматографії | 
            ХФХ | 
        
        
            | 161 Хімічні технології та інженерія/ОП «Хімічні технології та інженерія» | 
        
        
            | 1-161-01 | 
            Принципи “зеленої хімії” в сучасних технологіях | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-161-02 | 
            Вироби спецхімії та їх застосування | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-161-03 | 
            Сучасні пакувальні матеріали для харчових продуктів та побутових товарів | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-161-04 | 
            Сучасні технологічні рішення для хімічної, фармацевтичної та харчової промисловості | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-161-05 | 
            Енергонасичені високомолекулярні сполуки | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-161-06 | 
            Біорозкладні полімерні матеріали та їх застосування | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-161-07 | 
            Електроактивні полімерні матеріали | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-161-08 | 
            Полімерні матеріали на основі відходів харчової та переробної промисловості | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-161-09 | 
            Полімерні композиційні матеріали для ракето- і авіабудування | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-161-10 | 
            Високомолекулярні сполуки в природі, техніці та побуті | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-161-11 | 
            Основи піротехніки | 
            ХАХ | 
        
        
            | 1-161-12 | 
            Основи хімічної енерготехнології | 
            ХАХ | 
        
        
            | 181 Харчові технології/ОП «Харчові технології» | 
        
        
            | 1-181-1-01 | 
            Харчові та дієтичні добавки | 
            ХТХ | 
        
        
            | 1-181-1-02 | 
            Сучасні наукові напрями в харчуванні | 
            ХТХ | 
        
        
            | 1-181-1-03 | 
            Технологія переробки вторинних продуктів в галузі     | 
            ХТХ | 
        
        
            | 1-181-1-04 | 
            Екологічна безпека продуктів харчування | 
            ХТХ | 
        
        
            | 1-181-1-05 | 
            Технології крафтових виробництв | 
            ХТХ | 
        
        
            | 1-181-1-06 | 
            Організація, планування і управління на підприємствах галузі | 
            ХТХ | 
        
        
            | 1-181-1-07 | 
            Нутрикосметика | 
            ХТХ | 
        
        
            | 1-181-1-08 | 
            Сучасні практики зберігання, ферментації та консервування продовольчих товарів | 
            ХТХ | 
        
        
            | 1-181-1-09 | 
            Практичні кейси: професійний консалтинг в галузі | 
            ХТХ | 
        
        
            | 1-181-1-10 | 
            Арт-дизайн в сучасних ресторанних технологіях (оформлення кулінарних та кондитерських виробів) | 
            ХТХ | 
        
        
            | 1-181-1-11 | 
            Логістичні системи в індустрії харчування  | 
            ХТХ | 
        
        
            | 1-181-1-12 | 
            Організація ресторанного бізнесу | 
            ХТХ | 
        
        
            | 181 Харчові технології/ОП «Ресторанні та крафтові технології здорового харчування» | 
        
        
            | 1-181-2-01 | 
            Основи молекулярної технології в закладах ресторанного господарства     | 
            ХТХ | 
        
        
            | 1-181-2-02 | 
            Урбанізація та здоров'я: захисна роль нутрієнтів | 
            ХТХ | 
        
        
            | 1-181-2-03 | 
            Організація роботи бармена, бариста та сомельє  | 
            ХТХ | 
        
        
            | 1-181-2-04 | 
            Вегетаріанство та харчування в піст | 
            ХТХ |