Версія для друку

«Не стареют душой ветераны Второй мировой...»

Щирі вітання на адресу ветеранів Великої Вітчизняної війни лунали напередодні Дня Перемоги у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету. Сьогодні ветеранська організація ДНУ є однією з найбільших у Жовтневому районі Дніпропетровська, вона налічує близько 400 чоловік, з них 86 – ветерани війни та учасники бойових дій.

В університеті завжди з особливою теплотою, повагою та вдячністю ставляться до тих, що винесли на своїх плечах тягар війни, боронили та визволяли рідну землю, а потім, у повоєнні роки, відбудовували Україну та виховували прийдешні покоління. «Ми маємо за честь працювати поряд з вами, шановні ветерани, - наголосив у привітанні ректор Дніпропетровського національного університету професор Микола Поляков. - Ми пишаємося вами, адже ви пережили найтяжчі воєнні роки і до сьогодні виховуєте молодь. Ми розраховуємо на вас, шановні ветерани. Розраховуємо на вашу мудрість і підтримку. Сама ваша присутність у студентській аудиторії – це вже подія, адже ми кожною зустріччю, кожним словом маємо виховувати почуття патріотизму, шанобливого ставлення до нашого минулого й відчуття відповідальності за майбутнє».

Від імені Ради ветеранів ДНУ присутніх на урочистих зборах привітав голова ветеранської організації, професор Антон Кіндратович Василевський, а творчі колективи Палацу студентів ДНУ подарували святковий концерт.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram