Версія для друку

Кубок ректора з волейболу: студенти проти викладачів!

Яскравою та веселою грою у волейбол на Кубок ректора завершився цьогорічний сезон спортивних змагань у Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара. Змагалися дві сильні збірні команди університету – викладачі та студентки, але навіть під тиском чарівності та майстерності дев’яти красунь перші не здалися й знову отримали перемогу. Збірна ветеранів обіграла збірну студентів з рахунком 2:1, фізико-технічний факультет з факультетом фізики, електроніки та комп’ютерних систем також зіграли 2:1.

«Насправді, це спортивне свято, а не змагання, – розповідає завідувач кафедри фізичного виховання та спорту, Володимир Іванович Саричев. – Кубок ректора з волейболу було засновано більше 10 років тому. На грі між факультетами цього року вийшли у фінал ФФЕКС та ФТФ, а зустріч, яка відбувається сьогодні між викладачами та студентами – це більше шоу».

Але, як би там не було, обидві команди ретельно готувалися до цієї події, тренуючись майже кожного дня. «Через навчання часу не тренування обмаль, але кожного разу, приходячи до спортивного залу, я відчуваю, як відпочиваю душею. Вважаю, що в кожного має бути таке заняття», – розповідає учасниця збірної команди дівчат з волейболу університету, студентка 3-го курсу факультету систем і засобів масової комунікації Юлія Брик.

Цього навчального року дівчата здобули багато перемог і стали найкращою збірною командою з волейболу в регіоні.

Крім змагань, у заході взяли участь спортивно-активні студенти ДНУ – гарний настрій в залі своїми виступами з чер-дансінгу створили дівчата фізико-технічного факультету, які палко виказували любов до свого факультету написами на футболках «Я люблю фізтех!», а також запальні танцюристи «Крихітки Cheers».

За словами Володимира Івановича, метою заходу було створити гарний настрій для студентів, викладачів та співробітників університету, аби заохочувати їх до активного способу життя, змусити більше рухатися, менше хворіти та бути оптимістами. Мета досягнута!

СК ДНУ ім.О.Гончара, ст. викладач І.М. Головійчук,
студентка ІІІ курсу ФСЗМК Богдана Баланда


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram