Версія для друку

Зустріч трьох ректорів

Угода про співпрацю між трьома українськими ВНЗ була підписана днями у Палаці студентів ДНУ в ході зустрічі трьох ректорів – Дніпропетровського національного університету Миколи Вікторовича Полякова, Національного аерокосмічного університету ім. Жуковського Володимира Станіславовича Кривцова та Одеської національної морської академії Михайла Валентиновича Міюсова.

Угода передбачає співпрацю у галузях навчальної та виховної роботи, науково-методичного забезпечення навчального процесу та наукових досліджень. Співробітництво ґрунтується на принципах партнерства, взаємовигоди та спільності інтересів з метою раціонального використання інтелектуального та матеріального потенціалу університетів, зміцнення бази, розширення та поглиблення змісту освітньої та наукової діяльності.

Університети планують щорічний обмін групами студентів, наукове й педагогічне стажування викладачів та аспірантів, читання лекцій провідними фахівцями у вищих навчальних закладах партнерів, спільне наукове керівництво (консультування, рецензування) дисертаційними, магістерськими і дипломними роботами, обмін досвідом впровадження нових інформаційних технологій у навчальний та науковий процес, організацію спільних наукових конференцій та симпозіумів, проведення спортивно-оздоровчих і культурно-масових заходів та інше.

“Сьогодні нам необхідно думати про майбутнє, – підкреслює ректор ДНУ М.В.Поляков. – Ми бажаємо запозичати все найкраще, що є у наших партнерів, та поділитися з ними багаторічний досвідом ДНУ. Я дуже хочу передати всьому колективу нашого університету дух співпраці та вважаю, що за короткий час більшість наших планів буде здійснено.”

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram