Версія для друку

Фінал чемпіонату ДНУ з міні-футболу

Нещодавно у Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара завершилися найдовші у навчальному році спортивні змагання – чемпіонат із міні-футболу серед збірних команд п’ятнадцяти факультетів закладу.

Футбольні баталії цього року виявилися особливо напруженими. Кожна з команд виходила на поле і грала як в останній раз як в прямому, так і в переносному сенсі. У збірних факультетів був лише один шанс вийти до фіналу, адже в цьому сезоні грали на виліт, тож права на помилку не мав ніхто. І це за умови, що часу зігратися у команд було обмаль.

Численні вболівальники на трибунах гаряче підтримували своїх улюбленців. Самі футболісти після гри із задоволенням ділилися своїми враженнями."Матч видався досить складним, та ми зробили все можливе. Команда зіграла дуже добре, хлопці показали непоганий рівень футбольних навичок. І все ж головне не результат, а гарна гра і добре проведений час. А я отримав массу позитивних емоцій!", – розповідає учасник збірної команди хімічного факультету, студент першого курсу Сергій Крещик.

За результатами змагань, несподівану перемогу в чемпіонаті отримала збірна факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем, що з рахунком 2:1 переграла команду фізико-технічного факультету, яка протягом п’яти років незмінно утримувала лідерство. Збірні ж факультету біології, екології та медицини й механіко-математичного факультету посіли третє і четверте місця відповідно, п’яте місце – за геолого-географічним факультетом.

СК ДНУ ім. О. Гончара, ст. викладач І.М. Головійчук, студентка ІІІ курсу ФСЗМК Богдана Баланда


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram