Версія для друку

„Красі нічим не завадиш”

До Міжнародного жіночого дня у Дніпропетровському національному університеті ім. О. Гончара пройшов дев’ятий традиційний міжфакультетський конкурс „Міс Університет-2012”. Захід організований Радою студентів, профкомом та Палацом студентів ДНУ.

У святі краси, розуму і таланту взяли участь 16 прекрасних фіналісток – представниць 10 факультетів нашого університету. Того вечора на сцені Палацу студентів ДНУ дівчата злагоджено і яскраво демонстрували усе, що вони так старанно відшліфовували довгі півтора місяці щоденної підготовки. Так, за визначеним порядком змагання, кожна з учасниць мала якнайкраще розкрити свою індивідуальність у п’яти різноманітних конкурсах: загальному дефіле з танцювальними елементами, комунікаційно-інтелектуальному випробовуванні, феєричному конкурсі-демонстрації власних талантів, ефектному виході у коктельних сукнях та фінальному парадному виході у вечірніх сукнях.

Гарно вбрані, усміхнені, зігріті увагою і оплесками глядачів, учасниці конкурс за конкурсом все більше вражали суддів оригінальністю та всебічним особистісним розвитком. Чого варті лише захоплення дівчат: у вільний від навчання час вони наполегливо опановують мистецтво фотографування, орігамі та комп’ютерного дизайну, грають на музичних інструментах, вивчають різні іноземні мови, займаються йогою і східними танцями, люблять мандрувати та захоплюються кінематографом.

Відповідаючи на каверзні питання ведучих, конкурсантки на власному прикладі переконливо доводили, що сучасна людина – мультиталановита і, безперечно, обізнана. Також дівчата продемонстрували чітку життєву позицію, наприклад, Олена Данилюк вважає, що успіх – справа сильних та що лише стримані люди можуть прокласти твердий шлях у майбутнє, а Валентина Дрожжина на питання „посмішка – це захист чи вихід зі складного становища?” говорить, що у посмішці виявляється душа людини.

За результатами творчих змагань, звання „Міс Університет-2012” здобула студентка третього курсу Ганна Полішко – багатогранна особистість, яка успішно поєднує навчання на економічному факультеті з сучасною хореографією, вокалом, великим тенісом, дизайном та грою на скрипці. Першою віце-міс університету стала Вероніка Дмитренко (2-й курс економічного факультету), а другою віце-міс – Карина Чудновська (2-й курс факультету систем та засобів масової комунікації). Усі без винятку красуні стали володарками різноманітних номінацій, зокрема, „Міс Шляхетність”, „Міс Натхнення”, „Міс Сучасність” і навіть „Міс Інтернет” та отримали пам’ятні дипломи й цінні подарунки.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram