Версія для друку

Казковий бал

17 листопада святкувався Міжнародний день студента. З цієї нагоди був влаштований бал для найактивніших і найталановитіших студентів міста та області. Він відбувся в культурно-розважальному центрі «Опера». Кожен учасник мав змогу поринути в атмосферу розкоші, краси, гарних манер та відчути смак вищого світу. Адже організований бал повністю відповідав стандартам аристократичного балу: вечірні вбрання, костюми, зачіски, стиль поведінки й, звичайно ж, - вальс! Усе на вищому рівні! Відчуття свята, молодості, сили та бажань наповнювало кожного присутнього на цьому яскравому вечорі!

Від Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара також були запрошені гідні студенти, як відмінники, так і активісти самоврядування. Обраним випала честь представляти університет на цьому заході, й вони повністю виконали цю місію! Більш того, Королевою балу стала студентка фізико-технічного факультету – Ольга Кальней!!!

Привітати студентів від імені губернатора приїхала його замісник Марія Пустова. Також виступали танцювальні й вокальні колективи. Проводилися майстер-класи з ча-ча-ча, румби, танго!

Незважаючи на те, що такий формат балу проводився вперше, вечір став незабутньою подією для більшості студентів! Будемо сподіватися, що адміністрація міста плануватиме проведення подібних заходів щорічно!

Софія Пишнєва,
голова прес-служби ради студентів ДНУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram