Версія для друку

Немає двох схожих жінок на землі!

Ректорський прийом напередодні 8 Березня відбувся у Палаці студентів ДНУ. Запрошення на свято від профспілкового комітету отримали представниці прекрасної статі, які щоденні жіночі турботи поєднують із відповідальною роботою керівника університетського підрозділу. 55 жінок у Дніпропетровському національному університеті очолюють кафедри й факультети, бібліотеку й типографію, інші, не менш важливі підрозділи.

Вітаючи присутніх за святом, ректор університету, професор Микола Поляков підкреслив, що завжди старанно готується до 8 Березня.

«Якби ви змогли помінятися місцями з чоловіками, то побачили б скільки в університеті прекрасних жінок! – сказав Микола Вікторович. – Нам на роботі часто бракує красивих і приємних слів для вас, але ми, чоловіки, в цьому не праві. Жінки дуже тендітні й вразливі, нам обов’язково треба знаходити і час, і настрій для приємних слів. Я давно і глибоко переконаний, що у світі найбільшою цінністю є любов, саме вона відіграє головну роль у нашому житті. Тому я всім жінкам бажаю любові та щастя. Я щиро зичу всім нашим коханим колегам, щоб вони із задоволенням йшли на роботу, де улюблена справа, цікаві люди, пошана й визнання, а ввечері радо поверталися додому, де тепло та затишно, дружна родина і приємний відпочинок. Нехай щастить!»

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram