Версія для друку

Головою обрали найкращого організатора і ведучого факультетських свят

На економічному факультеті ДНУ ім. О. Гончара вибрали нового голову Студентської Ради факультету.

Для кожного свідомого студента було важливим, щоб вибори були чесними і демократичними. На цю посаду балотувалося чотири кандидати: Анастасія Пястолова, Єфим Константиновський, Денис Вєтрогонов і Ернест Монастирський.

Чесно кажучи, вибір був не із легких, адже кожен із потенційних переможців займає активну громадську позицію, бере участь у всіх подіях на факультеті, і нерідко є їх організатором. Проте і посада, яку він прагне обійняти – робота не із легких. Потрібно чітко усвідомлювати усі можливі «побічні» наслідки: катастрофічний брак часу, постійне недосипання, колосальна відповідальність.

Спочатку було привітальне слово декана факультету Сергія Олександровича Смирнова, який висловив сподівання щодо чесності і прозорості виборів, а також свідомості делегатів кожної групи ( їх, до речі, було по три з кожної) у своєму виборі. Після цього був прослуханий звіт попереднього голови Студентської Ради Микити Плясова, який доповів про виконані ним завдання.

І, нарешті, перейшли до того, заради чого, власне, зібралися – виступів кандидатів і презентації їхніх програм. Шляхом таємного голосування головою Студентської Ради економічного факультету був обраний Єфим Константиновський, студент 3 курсу кафедри фінансів, яскрава особистість, улюбленець дівчат, активний учасник КВК, чудовий організатор та ведучий майже всіх факультетських свят, прекрасний співак…

Але перемога – це далеко не кінцева мета, а лише старт кропіткої і відповідальної роботи. Тому привітаємо Єфима з перемогою, побажаємо вдалої роботи, терпіння і наснаги, і будемо чекати швидкого і ефективного втілення його передвиборної програми у життя!

Студентка економічного факультету
ДНУ ім. О. Гончара
К.Тесля


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram