Версія для друку

Наші рекламісти найкращі

У березні 2011 року студенти факультету систем та засобів масової комунікації ДНУ імені Олеся Гончара брали участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади, який проводився на базі Сумського державного університету. Варто зазначити високий рівень виконання учасниками теоретичних і практичних завдань; здатність студентів транслювати набуті у навчальному процесі знання та вміння у конкретно-практичну площину; дивергентність, креативність та стратегійність підходів, що засвідчило якісне й неординарне виконання студентами творчих завдань; вміння працювати в команді.


На фото: Переможниця Всеукраїнської студентської олімпіади Юлія Степанченко

Власне, така оцінка була дана учасникам Всеукраїнської студентської олімпіади від ДНУ ім. О. Гончара за спеціальностями «Реклама та зв’язки з громадськістю», «Журналістика», «Видавнича справа та редагування» членами журі. Найкращий результат показала команда студентів за спеціальністю «Реклама та зв’язки з громадськістю»: студентка Степанченко Юлія (ІІІ курс) посіла І місце на Всеукраїнській студентській олімпіаді (науковий керівник: Лященко Анжела Вадимівна, доцент, к. н. з соц. комун., кафедра «Реклама та зв’язків з громадськістю»), студентка Писуляк Ганна (ІІІ курс) та Войтенко Олена (ІІІ курс) – IV місця.

Команди учасників за спеціальністю «Журналістика» (Федченко Анастасія, Кафтанюк Олександра, Берестнєв Євген, Морозова Катерина) та за спеціальністю «Видавнича справа та редагування» (Луганська Аліна, Ініна Анастасія, Вілголенко Ольга) увійшли до складу призерів.

Зав. кафедри реклами та
зв’язків з громадськістю,
член журі Олімпіади проф. Бутиріна М.В.


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram