Версія для друку

Найактивніші у змаганнях з плавання – хлопці

У Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара були проведені міжфакультетські змагання з плавання.

Плавальний басейн Палацу спорту ДНУ зібрав студентів-спортсменів усіх 15 факультетів університету. Програма змагань включала запливи на дистанції 50 м вільним стилем, брасом, кролем на спині, батерфляєм, а також естафетне плавання на дистанції 4х50 м вільним стилем. Кожен з учасників мав право виступати на будь-які дистанції, від факультету - команда з чотирьох учасників або учасниць.

Як завжди, найактивнішими виявились хлопці, понад 150 учасників, а дівчат трохи більше 60. Але тим не менше, змагання виявилися цікавими і напруженими з точки зору боротьби за призові місця.

Підсумки змагань підводились згідно з таблицею очок в особистій і командній першості. Отже, серед команд-факультетів місця розподілилися наступним чином:

І місце - ФТФ
ІІ місце - ФПМ
ІІІ місце - ФФЕКС
ІV місце - ФУІФМ
V місце - ІФ
VІ місце - ЮФ
VІІ місце - ММФ
VІІІ місце - ЕФ
ІХ місце - ФСЗМК
Х місце - ГГФ
ХІ місце - СГФ
ХІІ місце - ФБЕМ
ХІІІ місце - ХФ
ХІV місце - ФМЕ
ХV місце - ФП

В особистому заліку серед дівчат особливо хотілося б відзначити студенток історичного факультету Марію Голоцван (чотири перших місця) і Олену Гуденкову (три других і одне третє місце). За волю до перемоги і гарний командний дух вітаємо студенток хімічного і факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства.

Серед хлопців чудові результати показали студенти, які одночасно є і членами збірної команди ДНУ ім. О. Гончара з плавання: Іван Очередько, Антон Фанигін, Володимир Селетренніков, Ілля Щелкунов з фізико-технічного факультету, Олександр Савченко з факультету біології, екології та медицини.

Як відзначає тренер збірної і головний суддя цих змагань, ст. викладач кафедри фізичного виховання та спорту Ірина Миколаївна Головійчук, показані результати дають привід сподіватися на гарний виступ нашої команди на XXV-ій Універсіаді Дніпропетровської області з плавання, яка відбудеться 20-22 квітня 2011 року.

Тож, побажаємо міцного здоров’я і подальшого розвитку учасникам нашої Спартакіади, а також «легкої» води і перемог збірній команді університету на майбутніх змаганнях!

Спортивний кореспондент
ДНУ ім. О.Гончара
Богдана Баланда


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram