Версія для друку

Зустріч ректора ДНУ з кращими студентами

"У студентів є два свята День студента і кожний день"

Напередодні Дня студента відбулася зустріч ректора Дніпропетровського національного університету Миколи Полякова з кращими студентами ДНУ.

"Шановні молоді колеги" так звернувся професор Поляків до представників студентських колективів усіх факультетів. Ректор поздоровив присутніх зі святом, розповів про проблеми, з якими зіштовхується вуз, висловив надію на те, що роки навчання стануть найщасливішим часом, а нинішні студенти вийдуть зі стін альма-матер високоосвіченими, інтелектуальними, патріотично налаштованими людьми. "Ми дуже сподіваємося на вас. Майбутнє за молодістю, сказав М.Поляков. - Студентська пора це пора навчання, становлення особистості, пора першого кохання, пора здійснень.


Зараз за партами сидять майбутні відомі вчені, педагоги, інженери, журналісти. І якість знань, які вони одержують зараз, багато в чому визначає успішність їхньої подальшої професійної діяльності. Адже не секрет, що випускник вузу буде затребуваний тільки при наявності міцних сучасних теоретичних знань і практичних навичок. ДНУ як класичний університет дає традиційно різнобічну, якісну освіту, а розвинута університетська інфраструктура дозволяє молоді пробувати себе не тільки в науці, але й у творчості, спорті. Більш того, зараз, коли розробляється проект університетської автономії, ДНУ увійшов у число восьми українських університетів, які готують цей експеримент. Таким чином, не тільки на ректораті, викладачах, але й на студентській молоді лежить колосальна відповідальність за його успішне проведення".


Ректор також вручив подяки і грошові премії кращим студентам, які досягли помітних успіхів у навчанні, науково-дослідній діяльності, громадській і спортивній роботі. На закінчення М.Поляков подякував присутнім за їхні досягнення. "Спасибі вам за те, що ми разом", сказав він на прощання.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram