Версія для друку

Встигаємо і навчатися, і в конкурсах краси перемагати

Студентка юридичного факультету Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара Аліна Петровська стала переможницею конкурсу «Красуня України», організованого продюсерським агентством Galaxy у Дніпропетровську. На сцені оперного театру зібралися красуні з 24 регіонів України, більшість з них – переможниці міських і обласних турів.

Журі у складі Остапа Ступки, Влади Литовченко, директора телекомпанії «Ера» Василя Климчука, Анастасії Заворотнюк та Гарика Кричевського мало визначити ту, яка найвищою мірою поєднувала у собі красу внутрішнього світу та зовнішності. Конкурс розпочався задовго до фінального шоу: його учасниці демонстрували свої таланти, відвідували дитячі будинки, брали участь у фотозйомках. Кожна красуня мала своєрідну залікову книжку, до якої записувались набрані бали.

Учасниця №17 Аліна Петровська заполонила серця журі ще під час виходу в українському народному вбранні та пишному вінку. Дев’ятнадцятирічна студентка встигла рік провчитися у Київському інституті міжнародних відносин і попрацювати у представництві Єврокомісії в Україні, але потім вирішила стати юристом і перевелася до ДНУ ім. О. Гончара. Аліна досконало знає англійську мову, захоплюється плаванням, верховою їздою, танцями, малює та смачно готує. Отримавши головні призи конкурсу, в тому числі значну грошову винагороду, Аліна Петровська тепер буде наздоганяти прогалини у навчанні: все-таки на завоювання титулу «Красуня України» було затрачено чимало часу та зусиль.

За матеріалами всеукраїнської газети «Факти»


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram