Версія для друку

Лектор – Перший секретар Посольства

Зустрічі студентів із відомими журналістами та цікавими особистостями є невід’ємною частиною фахової підготовки на факультеті систем та засобів масової комунікації ДНУ ім. О.Гончара. Брифінги, прес-майдани, майстер-класи дозволяють майбутнім спеціалістам у галузі масових комунікацій на практиці відпрацювати набуті теоретичні знання, застосувати професійні прийоми і навички, ознайомитися із досвідом роботи відомих колег.

Із відкритою лекцією до майбутніх журналістів, фахівців у галузі реклами і громадських зв’язків завітав Перший секретар Посольства держави Ізраїль в РФ, радник з питань культури Йоссі Тавора. Його супроводжувала Другий секретар Посольства держави Ізраїль в Україні Олена Кароль.

Пан Тавора є професійним журналістом, багато років працює на державному радіо Ізраїлю оглядачем з питань культури, співпрацює з провідними газетам. На його думку, сьогодні журналістика і ПР набувають усе більшого впливу на розвиток подій як у внутрішньому житті держави, так і на міжнародній арені. «Я б поставив медіа на друге місце у владній ієрархії. Ні фінанси, ні політика не впливають так сильно на людей, як сучасні засоби комунікації,» - переконаний ізраїльський колега.

Представляючи поважного гостя, декан факультету СЗМК, професор Володимир Демченко зауважив, що така цікава зустріч є подарунком до Міжнародного дня студента і порадив скористатися нагодою спілкування із досвідченим журналістом. Пан Йоссі Тавора прочитав лекцію «Історія формування та еволюції ізраїльської журналістики, її роль та вплив».

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram