Версія для друку

День довкілля

У всіх підрозділах Дніпропетровського національного університету пройшов «День довкілля». Цього року до справи взялися організованіше, тому і результати отримали більш продуктивні. У «Дні довкілля» взяли участь близько 500 студентів і більше 100 викладачів та співробітників ДНУ.

Під керівництвом відповідальних кураторів, комендантів а також співробітників адміністративно-господарської частини студенти прибирали території біля навчальних корпусів, Наукової бібліотеки, Палацу спорту, спортмайданчиків, ботанічного саду. Виконували при цьому різноманітні завдання: збирали опале листя, прибирали сміття, білували дерева і бордюри, обрізали кущі, прибирали навчальні корпуси та прилеглу територію.

До роботи були залучені студенти з усіх факультетів. Активністю і працелюбністю відзначилися серед них студенти біолого-екологічного факультету. Разом з працівниками ботанічного саду 72 студенти біолого-екологічного прибирали його територію, обрізали дерева, висаджували квіти. Всього в ботсаду працювало більше 150 студентів економічного, медичного, факультетів, української й іноземної філології та мистецтвознавства, факультету систем та засобів масової комунікації, факультету психології та соціології. Також численним складом (51 студент) вийшли студенти факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем. Під керівництвом коменданта В.М.Атаманчука вони прибирали територію по вулиці Казакова, чистили бордюри, змітали пісок, обкопували дерева. На будівельному майданчику блоку поточних аудиторій дружно працювали студенти механіко-математичного факультету (40 студентів).

Загалом завдання суботника виконано. Усі факультети працювали злагоджено і організовано.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram