Версія для друку

Квест «Політ крізь епохи» в Палаці студентів ДНУ

У січні 2015 року у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара стартував новий проект – квест «Політ крізь епохи», спрямований зацікавити старшокласників та молодь історією рідного краю.

Сам Палац студентів ДНУ, збудований ще у 1789 році на замовлення князя Потьомкіна на честь Катерини ІІ, є свідком епохи Просвітництва. Нині Потьомкінський палац – це найстаріша історико-архітектурна пам’ятка Дніпропетровська, що набула національного значення.

На учасників квесту чекають неповторні емоції від захоплюючих історично-пізнавальних розвідок та завдань, а театралізовані міні-вистави допомагають кожному з них поринути у різні епохи історії України. На вході гостей зустрічають дама і кавалер та запрошують у подорож в часі.

Одним із етапів квесту є Музей історії університету, де випускники шкіл мають можливість поглиблено ознайомитися з майже сторічною історією ДНУ та його вихованцями – відомими особистостями минулого та сучасності.

Крім того, з вересня 2014 року Палац студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара організовує для школярів і викладачів Дніпропетровщини регулярні екскурсії з метою ознайомлення з історією Палацу та буттям університету. Зокрема, в Палаці студентів ДНУ на відвідувачів чекають екскурсії до Галереї гетьманів України, Музею музичних інструментів, а також знайомство з професійною сценою та майстер–клас з танцю епохи Просвітництва.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram