Версія для друку

Ректор ДНУ Микола Поляков: «Бути розумним сьогодні модно»

До Міжнародного дня студента у Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара відбулося традиційне нагородження найуспішніших студентів. Цього року були відзначені близько 100 юнаків і дівчат.

Усі вони в урочистій атмосфері отримали заслужені відзнаки від ректора ДНУ Миколи Полякова.

У церемонії нагородження також взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді Валентин Васильович Іваненко, голова профспілкового комітету ДНУ Олег Леонідович Тупиця та голова ради студентів університету, студентка факультету суспільних наук та міжнародних відносин Антоніна Прометова.

Вітаючи номінантів, Микола Вікторович наголосив, що розумним і знаючим сьогодні бути модно. «Нині все частіше студенти нашого університету стають переможцями всеукраїнських і міжнародних олімпіад, а імена наших випускників гучно лунають у різних сферах людської діяльності, підтверджуючи тим самим славне ім'я Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара, – зауважив ректор. – Українська вища школа переживає епоху модернізації. Перед освітою поставлено нові глобальні завдання – вихід на рівень світових зразків, виховання конкурентоспроможних фахівців. Спільними ефективними зусиллями ми зможемо досягти поставленої мети і зайняти достойне місце у цьому процесі. Упевнений, що незабаром ваші зусилля також принесуть користь Альма матер, вашим родинам і вам особисто. Сьогодні ж, у день великого студентського свята, дозвольте від імені керівництва університету висловити щиру подяку за вашу патріотичну і плідну діяльність у стінах нашого університету. Залишайтеся такими ж творчими, успішними, чесними наполегливими і надалі!»

Додаємо перелік нагороджених студентів.

Наказ "Про заохочення студентського активу з нагоди Міжнародного Дня студента"

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram