Версія для друку

Дотепні та кмітливі

Напередодні Дня закоханих у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбулося розважально-гумористичне шоу "Хто зверху". Дві команди намагалися з'ясувати, хто кмітливіший, дотепніший: хлопці чи дівчата, проте перемогла дружба як попередниця кохання, що й не дивно у передсвятковий вечір.

Напевне, Палац студентів давно не бачив стільки посмішок, не чув стільки сміху. Дві години жартів та веселих конкурсів – прекрасний відпочинок від студентських буднів. Учасники двох команд (по вісім хлопців та дівчат з різних курсів та факультетів) мали правильно відповісти на низку запитань, метою яких було розкрити, наскільки чітке уявлення вони мають про смаки та поведінку протилежної статі, особливо її представників, що навчаються у рідному ВНЗ. Веселі конкурси такі, як: приготування вареників, виконання пісні при увімкнених навушниках, показ невеличкої пантоміми у кумедних костюмах демонстрували уміння студентів імпровізувати і бути артистичними. На швидкість хлопці та дівчата збирали у залі необхідну кількість загаданих ведучими речей, наввипередки повзали по сцені у спальних мішках, показували дефіле та імпровізовані танцювальні номери.

Представники обох команд отримали подарунки від спонсорів свята. Організаторами шоу виступили рада студентів та профком Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара.

Позитивного заряду, який присутні отримали протягом двох годин, вистачить надовго!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram