Версія для друку

«Велика перерва - 2007»

Вже 14 років поспіль збираються у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету першокурсники на «Велику перерву» для того щоб продемонструвати не тільки свої успіхи у навчанні, а й вміння добре розважатися та відпочивати.

«Велика перерва» є творчим оглядом першокурсників, який щороку проводиться з метою пошуку обдарованих студентів для запрошення їх до колективів, що працюють на базі Палацу студентів ДНУ. Цього року організаторами конкурсу традиційно виступили Палац студентів, профком та рада студентів ДНУ. Щороку конкурс проходить за різними тематичними програмами, але його неодмінною рисою є надання студентству можливості самовираження, розкриття власних талантів та здібностей. Протягом трьох місяців на кожному факультеті ДНУ було проведено Дні першокурсника, найкращі номери з програм яких увійшли до конкурсної програми «Великої перерви-2007». Всього у святі взяли участь більше 80-ти студентів з 10 факультетів, які продемонстрували свої таланти у 18 різножанрових номерах.

Журі, до складу якого увійшли керівники творчих колективів ПС ДНУ, оцінювали виступи у трьох номінаціях: «Кращий вокал», «Хореографічна постановка», «Оригінальний жанр». У номінації «Кращий вокал» цього року перемогу отримала студентка факультету міжнародної економіки Еліна Денисенко, у номінації «Хореографічна постановка» теж переміг студент факультету міжнародної економіки Олег Таібов, а у номінації «Оригінальний жанр» перше місце посіли студентки факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства Юлія Палій та Ела Попова.

Диплом та кубок переможця у творчому огляді першокурсників «Велика перерва - 2007» серед 11 факультетів отримали студенти соціально-гуманітарного факультету, група СЦ-07.

Ректор ДНУ Микола Поляков особисто вручив дипломи більш ніж 50 учасникам конкурсу. «Сьогодні у мене видався дуже важкий день, прийшлося вирішувати багато складних питань, - звернувся він у вступному слові до молоді, - але позитивна енергетика залу була настільки сильною, що я, згадуючи свої студентські роки, забув про всі проблеми та з інтересом переглянув програму «Дня першокурсника».

Тож, перемогли сильніші, свято пройшло дуже вдало та ще раз підтвердило що „Велика перерва” – це розвага, приємні сюрпризи, гарні подарунки та чудовий настрій на весь навчальний рік!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram