Версія для друку

Студенти ДНУ імені Олеся Гончара відзначилися на VII Міжвузівському конкурсі рекламних та PR-проектів "Золотий компас"

До фіналу конкурсу пройшли три команди Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара, роботи яких були високо оцінені журі.

Так, одна із команд представила спільний із Дніпропетровським державним аграрним університетом проект – "Центр природного землеробства ДДАУ". У секції "Реклама. Соціальні екопроекти" він був відзначений як максимально практичний, адже під час його підготовки були розроблені логотип, сайт і буклет, що стало першим кроком для подальшого розвитку цього проекту в реальному житті.

Проект "Наш зелений двір", розроблений третьокурсниками Дніпропетровського національного університету, отримав успіх у секції "Зв'язки з громадськістю. Екопроблеми сучасних міст". Заступник головного редактора журналу "Фокус" та член журі Ігор Тупікін назвав його надзвичайно цікавим для суспільства і таким, який варто реалізовувати у містах України.

Друге місце у секції "Зв'язки з громадськістю. Еко-соціальні проекти" посіла команда студентів ДНУ з проектом "Фонд СаВа". Він цікавий тим, що вже розпочав свою роботу. Зокрема, у рамках пілотних проектів уже реалізувалися дві акції із благоустрою території під назвою "Трансформація Червоноповстанської балки", в яких взяли участь понад 400 волонтерів з різних молодіжних та студентських організацій. Також партнерами фонду була надана гуманітарна допомога у вигляді садового інвентарю, фарбувальних матеріалів, рукавичок і саджанців. Саме за здійснення цієї ідеї команда ДНУ ім. О.Гончара була нагороджена сертифікатом "За високу ефективність проекту", який дає її право взяти участь в одному з найпрестижніших міжнародних конкурсів PR-проектів PRAVDA AWARDS (Київ, листопад 2013 року). Отриманий від Української Асоціації зі зв'язків з громадськістю, сертифікат дозволяє студентам ДНУ представляти свій проект під час публічних виступів, минаючи відбіркові тури.

Вітаємо наших талановитих студентів і бажаємо їм нових перемог та звершень!

магістр ДНУ ім. О.Гончара
Христина Рябкова


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram