Версія для друку

Всеукраїнська наукова конференція «Сучасні питання фізіології та медицини», присвячена 85-річчю заснування кафедри фізіології людини і тварин та 100-річчю з дня народження П. Є. Моцного

26-28 вересня 2007 року на базі Дніпропетровського національного університету відбулась Всеукраїнська наукова конференція «Сучасні питання фізіології та медицини», присвячена 85-річчю заснування кафедри фізіології людини і тварин та 100-річчю з дня народження П. Є. Моцного.

У конференції взяли участь 62 учасника, які представляли вищі навчальні заклади Дніпропетровська, Києва, Запоріжжя, Сімферополя, Херсону, Одеси, Сум, Черкас, Адигеї (Росія).

Конференція розпочалася 26 вересня 2007 року о 10.00. Виступили декан біолого-екологічного факультету ДНУ проф. Пахомов О. Є., професор кафедри експериментальної фізики ДНУ Шугуров О. О., доцент кафедри біології ДДМА Баграмова М. А., професор кафедри ґрунтознавства та екології Травлєєв А. П. (програма додається).

З 11.00 – 17.00 відбулося перше засідання, протягом якого виступили науковці згідно програми конференції. Обговорювались питання щодо нервових та гуморальних механізмів регуляції фізіологічних функцій і інтегративної фізіології. В перерві відбувались дискусії з питань конференції та ознайомлення зі стендовими доповідями.

27 вересня з 10.00 – 17.00 відбулося друге засідання, на якому обговорювались питання психофізіології людини і тварин і фізіології спорту та здорового способу життя. О 18.00 розпочалася культурна програма конференції, яка включала екскурсію містом та відвідування Дніпропетровського історичного музею імені Д. Яворницького.

28 вересня з 10.00 – 13.00 на кафедрі фізіології людини і тварин ДНУ відбулася дискусія у рамках круглого столу.

Біолого-екологічний факультет


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram