Версія для друку

«Вона – це Жінка! Це Богиня!»

Легка хода, магічна постать,
І вічна, як в ельфів, краса,
Буденне для неї – не досить,
В бажаннях летить в небеса!

Святковий весняний настрій чарівним колегам подарували організатори урочистого прийому з нагоди Міжнародного жіночого Дня, який відбувся у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету імені О.Гончара.

По-особливому щедрими були в цей день чоловіки на цілком заслужені компліменти, променисті посмішки, щирі слова вдячності. З теплими привітаннями звернувся до жінок ректор університету, професор Микола Поляков: «Прийміть найщиріші вітання з нагоди світлого й трепетного свята з тонким весняним ароматом пролісків. Ми приходимо в цей світ завдяки вам, жінкам, і протягом усього життя нас супроводжують ваші ласкаві посмішки, турбота, чуйність і підтримка. Скільки б добрих слів ми не говорили вам у свята і в будні – їх все одно буде замало, щоб висловити безмежну любов і вдячність за терпіння, працелюбність, відданість і наснагу, яку ви нам даруєте. Хай весна принесе Вам, дорогі жінки, радість життя, відчуття оновлення, оптимізму та впевненості у прийдешньому дні. Хай у ваших родинах панує добробут і злагода, а чоловіки і діти дарують любов!»

За сумлінну працю і бездоганне виконання посадових обов’язків жінкам вручили грамоти і подяки перший проректор ДНУ Олександр Кочубей, голова профспілкового комітету Олег Тупиця і проректор з наукової роботи у сфері гуманітарної освіти і виховання молоді Валентин Іваненко.

Вишуканості теплій атмосфері, що панувала в Палаці, додавали чарівна музика, яскраві квіти, ліричні танці, виступи колективів Палацу студентів ДНУ народної студії сучасного вокалу «Мрія» та народної циркової студії «Радуга», учасника проекту «Х-фактор», викладача ДНУ Володимира Кулікова.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram