Версія для друку

Маркетингові діалоги між студентами України та Болгарії

На базі кафедри маркетингу економічного факультету Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбулася Міжнародна студентська Інтернет-конференція «Теорія і практика сучасного управління та педагогіка”.

Координаторами проекту, який був організований спільно з Університетом «Проф. д-р Асен Златаров» (м. Бургас, Болгарія), виступили: завідувач кафедри маркетингу ДНУ, д.е.н., проф. С. Ю. Хамініч та заступник декана з міжнародного співробітництва економічного факультету ДНУ, к. е. н., доц. С. Я. Касян. Традиційно у цьому заході взяли участь викладачі кафедри маркетингу та студенти, які навчаються за спеціальностями «Маркетинг», «Бухгалтерський облік» та «Фінанси».

З вітальним словом до учасників конференції звернувся декан економічного факультету ДНУ, професор Сергій Смирнов, який наголосив на важливості подібних форумів для навчальної і культурної інтеграції України та Болгарії. Зі сторони Університету «Проф. д-р Асен Златаров» аудиторію привітали доценти кафедри економіки і управління д.е.н. Іван Дімітров і к.е.н. Стоян Транєв.

Заслухавши доповіді студентів з партнерського університету, присутні з цікавістю дізналися про маркетингові механізми у готельному бізнесі Болгарії, результати SWOT-аналізу основних ринків товарів та послуг цієї країни. На схвальну оцінку заслуговували й доповіді студенток ДНУ імені О.Гончара Олени Андрощук, Ганни Полішко (гр. ЕМ-09) та Алевтини Устименко (гр. ЕО-09), в яких було подане визначення лояльності споживачів до роздрібних продуктових мереж, висвітлено підвищення ефективності маркетингової діяльності в умовах глобалізації за рахунок інновацій та організацію маркетингового аудиту. Загалом, кожна презентація на конференції була позитивно обговорена – сторони відповіли на безліч актуальних питань.

Проведення подібних конференцій сприяє налагодженню освітнього, наукового та культурного діалогу між Україною та Болгарією, тому з нетерпінням чекаємо на наступну сесію у травні 2013 року.

Кафедра маркетингу
економічного факультету ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram