Версія для друку

Ярмарок вакансій «Є робота!»

У Палаці студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара пройшов ярмарок вакансій для студентів та випускників.

Організаторами заходу виступили Жовтневий райвиконком, молодіжні організації Жовтневого району, Рада студентів ДНУ ім. О. Гончара та молодіжна громадська організація «Молоді регіони».

Мета заходу – особисте знайомство студентів і випускників вищих навчальних закладів міста з роботодавцями та вакансіями, які вони пропонують. Компанії-лідери українського ринку отримали можливість знайти талановиті кадри для співпраці, провести моніторинг очікувань, побажань та проблем працевлаштування серед студентів та донести свої побажання майбутнім співробітникам. В свою чергу, студенти та випускники змогли більше дізнатись про можливості ефективного працевлаштування, характер пропонованої роботи, вимоги роботодавців та особливості корпоративної культури та кадрової політики у представлених компаніях.

Цього року компаніями-учасницями ярмарку вакансій стали близько 20 відомих міських, всеукраїнських та міжнародних компаній, які за тривалі роки розвитку встигли завоювати лідируючі позиції у різних галузях діяльності на дніпропетровському ринку праці. Зокрема, під час ярмарку свої вакансії презентували Жовтневий райвиконком, Державна податкова інспекція Ленінського району, Придніпровська залізниця, «Київстар», «АктаБанк», «IT Level Up», «ISIC», курси підвищення кваліфікації компанії «Work Rocks», «Procter & Gamble» та інші.

Начальник Придніпровської залізниці Олександр Іванович Момот звернувся до студентів з пропозицією знайти своє перше робоче місце саме на Придніпровській залізниці. «Не секрет, що сьогодні майже всі компанії вимагають від молодих людей певного досвіду в роботі, але ж ми розуміємо, що якесь підприємство має стати для вас стартовим майданчиком, навчити вас тієї практичної складової, яку не завжди отримаєш в університеті. Тож на Придніпровській залізниці завжди раді вітати і готові підтримати молодих спеціалістів, запропонувавши найкращі умови та гідну оплату праці», – наголосив Олександр Момот.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram