Версія для друку

Нагороди кращим волейболістам університету

8 травня у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара нагородили переможців змагань із волейболу серед працівників і здобувачів вищої освіти ДНУ, що проходили 30 квітня в Палаці спорту.

Загальноуніверситетський турнір проводився з ініціативи Об'єднаної профспілкової організації працівників освіти і науки ДНУ на чолі з головою – доцентом Євгенієм Снідою. За Кубок профспілкового комітету змагалися пʼять збірних команд – студенти-спортсмени та співробітники 12 факультетів.

У результаті ігрових партій перемогла збірна факультету прикладної математики, яку складали: викладачка кафедри фізичного виховання та спорту Марія Присяжна та студенти – Сергій Вакульчик, Максим Єлі, Сергій Деревʼянко, Ігор Дашевський, Іван Кучерук, Захар Колєснік.

Заслужені медалі, дипломи та кубок переможців кращим волейболістам Alma mater урочисто вручали ректор університету Сергій Оковитий та голова профспілкової організації Євген Сніда.

Вітаємо талановитих спортсменів!

Запрошуємо університетську спільноту взяти участь у наступних змаганнях, організованих Об’єднаною профспілкою ДНУ! Турнір із настільного тенісу відбудеться у Палаці спорті 28 травня 2024 року.

Інформаційно-аналітичне агентство «УНІ-прес»
Профспілкова організація ДНУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram