Версія для друку

Студент факультету економіки – переможець конкурсу робіт від проєкту Jean Monnet

Студент факультету економіки ДНУ спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини (ОП Міжнародна економіка») Олег Михайленко став переможцем Конкурсу учнівських та студентських творчих робіт, присвячених 67-річчю підписання Римського договору 1957 року як важливого етапу формування Європейського Союзу. Керівником творчої роботи виступила кандидатка економічних наук, доцентка кафедри міжнародної економіки та світових фінансів Олена Дзяд.

Конкурс проводився в рамках проєкту Jean Monnet модуль «Управління в ЄС та політика європейської інтеграції», що реалізує Чорноморський національний університет імені Петра Могили. Мета конкурсу – поширення інформації про розвиток ЄС серед шкільної та університетської молоді, створення умов для розвитку активної громадянської позиції, успішної соціалізації, творчої самореалізації учнівської молоді.

На конкурс надійшли 46 творчих робіт у трьох номінаціях: «Країни-підписанти Римського договору та їх роль в європейській інтеграції» – ЕСЕ (20 робіт); «Римський договір 1957 року» Логотип – турболого (12 робіт); «Видатні особи європейської інтеграції» Вірш або малюнок – колаж (14 робіт).

За результатами оцінки творчих робіт членами експертної комісії переможцем конкурсу серед студентів у першій номінації «Країни-підписанти Римського договору та їх роль в європейській інтеграції» – ЕСЕ став здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету економіки Олег Михайленко.

Урочисте нагородження переможців та учасників відбулося 25 березня 2024 року, на якому наш студент отримав сертифікат та подарунки, наукова керівниця – сертифікат про підвищення кваліфікації за напрямом розширення професійних компетентностей «Формування громадянської компетентності учнівської молоді в сфері становлення права та інститутів ЄС».

Вітаємо переможця та його наставницю! Бажаємо миру, натхнення та подальших успіхів!

Заступниця декана
Ольга Пащенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram