Версія для друку

Профорієнтаційна зустріч із ліцеїстами Жовтих Вод

12 березня відбулася профорієнтаційна онлайн-зустріч викладачів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара з учнями та викладачами Ліцею імені Лесі Українки міста Жовті Води. Це знаний в області освітній заклад, який задовольняє освітні потреби обдарованих та здібних дітей у здобутті гуманітарної освіти, виступає осередком відродження нації, виховання в молоді почуття національної свідомості й гідності, загальнолюдських цінностей, працює над зміцненням інтелектуального та культурного потенціалу нової України.

Представники факультету суспільних наук і міжнародних відносин ДНУ презентували освітньо-професійні програми підготовки бакалавра «Політологія», «Політична соціологія та політичний менеджмент», «Публічне управління, медіація та електронне врядування». Виконувач обов'язків декана професор Віталій Кривошеїн представив освітню програму «Публічне управління» для спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування. Її основними перевагами стали поєднання управлінських та нормативних засад публічного врядування, а також вміння здійснювати посередницькі та медіаційні функцій між різними галузями управління на основі актуальних навичок soft skills.

Професорка Олена Ходус розкрила переваги освітньої програми «Соціологія» для спеціальності 054 Соціологія. Вона була охарактеризована з точки зору універсальності та перспективи працевлаштування випускників в IT-секторі, а також у маркетингових структурах. Доцентка Вікторія Бойко представила освітню програму «Політична соціологія та політичний менеджмент», яка поєднує соціально-діагностичні навички, а також знання з політичного менеджменту проєктів. Виконувач обов'язків завідувача кафедри політології, соціології та публічного управління професор Олексій Третяк представив бакалаврську програму «Політологія», що пропонує широкі можливості кар’єрного зростання в галузі політичного управління, політичного консультування та політичної комунікації.

Олексій Анатолійович закликав учнів та викладачів взяти участь у ІІ регіональному онлайн-чемпіонаті політичних кейсів «Шляхом перемоги!», який відбудеться 15 березня. Учні та викладачі виявили значну зацікавленість та щирі наміри скористатися конкурсними пропозиціями кафедри політології, соціології та публічного управління.

Кафедра політології, соціології
та публічного управління


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram