Версія для друку

До уваги вступників інтернатури

Продовжується набір до інтернатури зі спеціальності 224 Технології медичної діагностики та лікування (Лабораторна діагностика, вірусологія, мікробіологія).

Інтернатура (первинна спеціалізація) є обов’язковою формою післядипломної підготовки випускників лікувального та педіатричного факультетів вищих медичних закладів освіти незалежно від підпорядкування та форми власності, після закінчення якої присвоюється кваліфікація лікаря-спеціаліста з певного фаху. Основною метою інтернатури є оволодіння лікарями-інтернами знань та практичних навичок зі спеціальності «Лабораторна діагностика» для професійної готовності їх до самостійної лікарської роботи та кваліфікованого вирішення сучасних питань лабораторної діагностики.

Інтернатура проводиться у формі очно-заочного навчання на кафедрах вищих медичних закладів освіти і закладів післядипломної освіти та стажування в базових установах охорони здоров’я.

Програма інтернатури зі спеціальності «Лабораторна діагностика» є продуктом гармонізації українських клінічних протоколів з діагностики (Накази МОЗ України №207, №1083 від 2009 р. і ін.) та Європейських освітянських стандартів за фахом «Лабораторна медицина» (The EC4 European Syllabus for Post-Graduate Training in Clinical Chemistry and Laboratory Medicine: version 4 – 2012) до вітчизняних освітянських вимог післядипломної освіти з підготовки лікарів-спеціалістів та спеціалістів з клінічної лабораторної діагностики.

Перелік документів для вступу:

1. Заява на вступ

2. Копія диплому.

3. Копія додатку до диплому.

4. Копія сертифікату КРОК .

5. Копія ідентифікаційного коду.

6. Копія паспорту (1, 2, 11 стор.).

7. 2 фото (3×4).

8. Трудова книжка (за наявності)

За більш детальною інформацією звертайтеся до навчально-методичного центру післядипломної освіти та підвищення кваліфікації

Телефон: 766-493- 30

E-mail: cpdo@i.ua

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram