Версія для друку

Відкрита лекція «Первинна допомога при опіках і відмороженні»

3 березня в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара провели онлайн-конференцію на тему первинної допомоги при опіках і відмороженні.

Це третя тематична лекція з дистанційного курсу першої домедичної допомоги, розробленого спеціалістами факультету медичних технологій діагностики та реабілітації ДНУ. Відкриту лекцію на платформі Microsoft Office Teams загалом прослухали 63 студенти та співробітники ДНУ.

Онлайн-заняття провели доцентки кафедри загальної медицини з курсом фізичної терапії Тетяна Останіна та Єлизавета Фаузі. Тетяна Останіна разом із аудиторією розібрала види опіків, а також ступені ураження при опіках та відмороженні, пояснила послідовність дій при наданні допомоги постраждалим. Розповідь Єлизавети Фаузі стосувалася невідкладної психологічної допомоги в умовах воєнних дій.

Наприкінці зустрічі лекторки відповіли на запитання аудиторії. Наступної лекції слухачі запропонували надати інформацію з психологічної підтримки дітей. Цю тему висвітлить Єлизавета Фаузі.

Лекція Т.Останіної «Первинна допомога при опіках і відмороженні»

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram