Версія для друку

ДНУ четвертий серед класичних університетів України за кількістю заяв

За даними Єдиної державної бази освіти, Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара посів четверте місце в Україні за кількістю поданих заяв до класичних університетів та 14-е в Україні за кількістю заяв, поданих на навчання за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти на основі повної загальної середньої освіти.

15 232 заяви від випускників шкіл загалом отримав ДНУ, що на 1 350 заяв більше, ніж торік. Іще 709 заяв подали до нашого університету випускники фахових коледжів. Загалом – 15 941 заява. Це кращий результат в місті Дніпро та Дніпропетровській області. Статус «зареєстровано» поки що мають заяви тих вступників, які чекають результатів фахового вступного випробування. Остаточний статус «допущено» заяви отримають після сумування балів сертифікатів ЗНО з конкурсних предметів та фахового вступного випробування – для абітурієнтів, що вступають на основі ОКР молодшого спеціаліста.

1 663 заяви зареєстровано для вступу на здобуття освітнього ступеня магістр, 198 із яких допущено до конкурсу – це магістри, які вступають на навчання за спеціальністю 081 Право. Після оприлюднення результатів ЄВІ та фахового вступного випробування у кабінетах вступників до магістратури з’явиться статус «допущено».

Остання статистика від Єдиної державної бази освіти: https://vstup.edbo.gov.ua/statistics/requests-by-university/

28 липня Міністерство освіти і науки України має оприлюднити рейтингові списки вступників, в яких будуть зазначені особи, рекомендовані для зарахування на бюджет («рекомендовано бюджет» відобразиться в електронному кабінеті).

До 02 серпня до 18:00 у разі отримання рекомендації на бюджет вступники з оригіналами документів запрошуються до приймальної комісії ДНУ за адресою: вул. Казакова, 18. За невиконання цієї вимоги абітурієнт втрачає право на бюджетне місце.

Тих із вступників, які не отримали бюджетного місця («рекомендовано контракт» відобразиться в електронному кабінеті), Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара запрошує на навчання на контрактній основі, адже у 2021 році ліцензований обсяг на прийом до університету складає понад 5 000 місць.

Увага, важливо! На спеціальностях, яким надається особлива підтримка Міністерства освіти і науки України, буде реалізована можливість переведення на вакантні бюджетні місця (з контрактних) до 19 серпня. За деталями просимо звертатися до приймальної комісії.

Телефон кол-центру: (056) 236-61-17.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram