Версія для друку

Створити кабінет абітурієнта допоможуть у ДНУ

Шановні вступники Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара!

Із 1 липня в Україні стартувала реєстрація електронних кабінетів вступників для здобуття вищої освіти. Для успішної реєстрації кабінету вам необхідно перейти на сторінку системи подання заяв в електронній формі за адресою: vstup.edbo.gov.ua та заповнити всі поля у формі достовірними даними.

Якщо у вас виникають проблеми із доступом до електронної системи на сайті vstup.edbo.gov.ua, у вас відсутній сталий інтернет-зв'язок або ви просто боїтеся припуститися помилки, ви можете звернутися до Консультаційно-інформаційного центру Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. Досвідчені фахівці приймальної комісії ДНУ нададуть вам консультативну та технічну допомогу з усіх питань. «Першочергове завдання нашого центру – допомогти вступникам виконати усі необхідні процедури для електронної подачі заяв. У разі потреби вступники можуть завітати до приймальної комісії ДНУ (14-й корпус, кімн. 205). І кожному абітурієнту Дніпровський національний університет надасть можливість скористатися швидкісним інтернетом та забезпечить кваліфікованими консультантами з числа членів відбіркової комісії», – пояснює відповідальний секретар приймальної комісії ДНУ, доцент Володимир Грушка.

Зазначимо, що за перший день роботи подібною допомогою фахівців та всіма технічними можливостями консультаційного пункту ДНУ вже скористалися 20 абітурієнтів.

Тож запрошуємо вступників із будь-яких питань вступу звертатися до спеціалістів нашого Консультаційно-інформаційного центру – ми радо допоможемо!

Ознайомитися з регламентом роботи приймальної комісії Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара ви можете тут.

Інструкція МОНУ із реєстрації електронних кабінетів вступників

Корисна інфографіка МОНУ про вступну кампанію-2021

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram