Версія для друку

Презентуємо освітню програму Фінанси, банківська справа та страхування

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування факультету економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара презентує освітню програму Фінанси, банківська справа та страхування за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти зі спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування (за денною та заочною формами навчання).

Чому саме фінанси?

Сьогодні спеціальність Фінанси, банківська справа та страхування входить до п’ятірки найпрестижніших у світі. Тому не вагайся! Ти гарантовано знайдеш місце роботи після завершення навчання.

Чому саме ми?

Саме кафедра фінансів, банківської справи та страхування факультету економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара – єдина в регіоні, у якій вдало поєднуються теоретичний досвід та практичні знання. Саме ми надамо тобі чудову можливість спробувати свої сили та реалізуватися в банківській сфері, у страховому бізнесі та набути навичок роботи у фінансових організаціях та установах. Ми порадимо бази практик, у яких ти реалізуєш власний творчий потенціал.

Окрім того, ми надамо тобі можливість відкритися як особистість, адже постійно організовуємо для наших студентів культурно-масові заходи, а також беремо участь у наукових конференціях, круглих столах, конкурсах, де звісно, здобуваємо призові місця.

Чому ти навчишся?

Ми навчимо тебе:

– здійснювати аналіз та контроль фінансової діяльності підприємства, установи, організації із подальшим забезпеченням їхньої фінансової стабільності;

– аналізувати стан фінансової діяльності підприємства, комерційного банку та страхової компанії;

– прогнозувати та оцінювати наслідки монетарної та податкової політики;

– оцінювати інвестиційну привабливість проєктів, програм при забезпеченні поточного фінансування;

– взаємодіяти з різними структурами фінансового ринку за різними аспектами фінансової, банківської та страхової діяльності.

Які в тебе перспективи?

Майбутнім місцем твоєї роботи як фінансиста можуть бути державні установи; комерційні банки, біржі, фінансові компанії, інвестиційні фонди, економічні та фінансові служби підприємств і організацій.

А якщо ти зацікавишся фінансами чи банківською справою, або сферою страхування як наукою, то ми надамо тобі можливість навчання в магістратурі за обраною спеціальністю і будемо раді тебе бачити після її закінчення у колі наших колег – на третьому науковому рівні PhD – доктора філософії.

Факультет економіки


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram