Версія для друку

Розпочалася реєстрація на ЗНО

1 лютого розпочинається реєстрація на основну сесію ЗНО, яка триватиме до 5 березня. Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання проходитиме з 21 травня до 15 червня.

Кожен учасник може безкоштовно скласти тести не більше ніж із п’яти навчальних предметів.

Як повідомляє Міністерство освіти і науки України, щоб зареєструватися для участі в ЗНО, кандидатам потрібно правильно обрати категорію особи, створити і заповнити реєстраційну картку на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Після цього випускникам шкіл 2021 року, студентам професійно-технічних закладів і коледжів необхідно підготувати пакет документів та подати його особі, відповідальній за реєстрацію в кожному конкретному закладі. Випускники минулих років можуть надіслати пакет документів до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

До комплекту реєстраційних документів входять оформлена реєстраційна картка, засвідчена копія паспорта, засвідчена копія документа про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років).

Зазначимо, що з цього року найкращі учні кожної області за результатами ЗНО отримуватимуть щомісяця президентську стипендію в розмірі 10 тис. грн.

Пропонуємо вступникам ознайомитися з переліком освітніх програм і сертифікатами, які потрібні для вступу до ДНУ.

Детальніше.

За інформацією МОНУ
Інформаційно-аналітичне агентство
ДНУ ім. О.Гончара
тел.: 374-98-20
www.dnu.dp.ua


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram