Версія для друку

Нові спеціальності та зміни в умовах вступу: у ДНУ пройшов день відкритих дверей

У Палаці студентів ДНУ імені О. Гончара пройшов день відкритих дверей. Абітурієнти не лише визначалися з майбутньою спеціальністю, а й отримали відповіді на організаційні питання.

У фойє Палацу було представлено 16 факультетів, 62 спеціальності на денну та 21 спеціальність на заочну форми навчання. Умови та правила вступу, інформація про підготовчі курси, особливості навчання, перспективи подальшого працевлаштування – ці та інші питання з’ясовували майбутні студенти з представниками приймальної комісії, керівництвом та викладачами ДНУ.

Цього року за традицією більше всього було охочих дізнатися про гуманітарні, економічні, правознавчі та суспільні напрямки.

«Планую вступати на спеціальність «Психологія», бо мені подобається допомагати людям опановувати себе у скрутних ситуаціях», – ділиться Анна.

«Мрію отримати освіту філолога, адже наразі філологія, особливо англійська, займає перші позиції на ринку праці», – розповідає Ярослав.

«Вступна кампанія 2018 року передбачає подання абітурієнтом до семи заяв на місця державного та регіонального замовлення не більше ніж із чотирьох спеціальностей. Необхідно враховувати й той факт, що заяви на денну і заочну форми навчання потрібно подавати як дві окремі», – зазначив відповідальний секретар приймальної комісії Михайло Дергачов.

Цього року реєстрація електронних кабінетів здійснюватиметься з 2 по 25 липня. Прийом заяв та документів розпочнеться 12 липня і триватиме до 20 липня – для абітурієнтів, що вступають на основі співбесіди, творчих конкурсів та вступних іспитів. Для осіб, що вступають на основі сертифікату ЗНО – до 26 липня.

Змінилася процедура вступу на факультет систем і засобів масової комунікації. Творчий залік проходитиме в онлайн-режимі.

Цього року Дніпровський національний університет ім. О. Гончара запрошує вступників на нові спеціальності «Географія», «Фізична терапія», «Медсестринство», «Середня освіта (фізика)» для вступу до бакалавріату. Майбутнім же магістрам пропонуються п’ять нових спеціальностей: «Середня освіта (географія)», «Середня освіта (математика)», «Географія», «Харчові технології», «Дизайн».

До речі, вже вийшов друком «Довідник абітурієнта 2018» нашого університету, в якому детально представлена інформація про всі кафедри, спеціальності, перелік предметів для вступу, тарифи на навчання та інші корисні відомості. Відповіді на всі запитання абітурієнти можуть отримати на нашому сайті в розділі «Вступникові».

Л. Левченко, К. Козаченко, А. Півняк, А. Конькова,
студентки ФСЗМК


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram