Версія для друку

27 серпня стартує наступний етап Вступу-2020

27 серпня будуть оприлюднені рейтингові списки вступників на основі ЗНО, творчих конкурсів та вступних іспитів.

22 серпня завершився основний етап вступної кампанії – подання електронних заяв на вступ до закладів вищої освіти для отримання ступеня бакалавра та магістра на основі повної загальної середньої освіти. За інформацією МОНУ, електронні заяви подали цього року майже 191 тисяча вступників, всього зареєстровано понад 1 мільйон електронних заяв.

27 серпня вступники дізнаються, чи отримали рекомендацію на навчання на місця державного або регіонального замовлення. Навпроти заяви, за якою буде рекомендація на бюджет, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування». Вступник може отримати лише одну рекомендацію на бюджет.

Увага! Якщо вступник побачить у своєму електронному кабінеті позначку «Рекомендовано до зарахування», він має протягом п’яти днів – до 18:00 31 серпня – подати оригінали документів. Цього року передбачено три варіанти подачі оригіналів документів:

– особисто;

– «Укрпоштою» на адресу приймальної комісії обраного ЗВО (на поштовому штемпелі дата відправки листа – не пізніше 31 серпня);

– надіслати електронною поштою відскановані оригінали документів, завірені особистим цифровим підписом вступника.

Перелік документів

Ті, хто відмовляться від рекомендації або не виконають вимоги до зарахування у визначені терміни, не отримають бюджетне місце 2020 року.

У тих вступників, які не отримають жодної рекомендації на бюджет 27 серпня, статус навпроти всіх заяв залишиться «Допущено до конкурсу». Усі ці заяви автоматично беруть участь у конкурсі на контракт.

З усіх питань вступники можуть звертатися до приймальної комісії ДНУ.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram