Версія для друку

Розпочалася реєстрація на ЗНО

3 лютого розпочалася реєстрація на основну сесію ЗНО, яка триватиме до 24 березня. Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання проходитиме з 21 травня до 15 червня.

Як повідомляє Міністерство освіти і науки України, щоб зареєструватися для участі в ЗНО, кандидатам потрібно створити і заповнити реєстраційну картку на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «ЗНО/ДПА». Після цього випускникам шкіл 2020 року, студентам професійно-технічних закладів і коледжів необхідно підготувати пакет документів та подати його особі, відповідальній за реєстрацію в кожному конкретному закладі.

До комплекту реєстраційних документів входять копія паспорта, дві фотокартки 3Х4 та реєстраційна картка. Також наголошується, що у паспортах нового зразка (ID-картках) відсутня серія документа, тому під час заповнення реєстраційної форми поле «серія» не заповнюється.

Кожному вступникові, перш ніж обирати предмети на ЗНО, потрібно уважно переглянути перелік конкурсних предметів на кожну спеціальність, визначений правилами прийому кожного закладу вищої освіти. ДНУ запрошує абітурієнтів ознайомитися з переліком конкурсних предметів для вступу до університету на різні спеціальності.

Також пропонуємо ознайомитися з переліком освітніх програм у ДНУ.

Детальніше про графік, документи та умови

За інформацією МОНУ
Інформаційно-аналітичне агентство
ДНУ ім. О.Гончара
тел.: 374-98-20
www.dnu.dp.ua


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram