Версія для друку

Студент ДНУ – бронзовий призер першості світу з карате

На початку грудня у Болгарії (м. Варна) проходила першість світу з кіокушин-карате серед юнаків та юніорів за програмою «Куміте» – 6th KWU Open Kyokushin Youth World Championship. За результатами змагань збірна команда України виборола загальне IV місце, завоювавши три медалі різного ґатунку.

Значним внеском у таке спортивне досягнення став виступ Дмитра Пуліна – студента I курсу факультету медичних технологій діагностики та реабілітації Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. У ваговій категорії до 75 кг серед юнаків віком 16-17 років у напружених двобоях він виборов почесне III місце і був нагороджений бронзовою медаллю.

Дмитро вже більше десяти років із захопленням та наполегливістю засвоює секрети цього стародавнього виду східних єдиноборств.

Найбільш результативним у спортивній кар’єрі Дмитра видався минулий 2017 рік. Спочатку була перемога на Кубку Європи, що проходив у Польщі (м. Свиноустьє), де студент Пулін посів І місце. Згодом, на першості світу 2017 року у Варшаві (Польща) він також піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу. Ці перемоги склали основні підстави для присвоєння Дмитру Пуліну спортивного розряду кандидата у майстри спорту України.

Не менш результативним видався й 2018 рік. Спочатку у жовтні Дмитру підкорилася вища сходинка міжнародної першості з карате, що відбулася в Білорусі, а згодом 6-8 грудня – першість світу у Болгарії.

Вітаємо нашого студента Дмитра Пуліна – бронзового призера Чемпіонату світу з кіокушин-карате серед юнаків і його тренера Ігоря Бутейка! Бажаємо їм подальших спортивних успіхів, а також важливих життєвих досягнень!

Завідувач кафедри фізичного виховання та спорту
Володимир Саричев


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram