Версія для друку

Магістр ДНУ Андрій Говоров виборов три золоті медалі Mare Nostrum

Магістр першого року навчання факультету суспільних наук і міжнародних відносин Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Андрій Говоров став абсолютним чемпіоном легендарної серії змагань із плавання Mare Nostrum.

Студент ДНУ оформив золотий «хет-трик», перемігши на своїй улюбленій дистанції – 50-метрівці батерфляєм – на всіх трьох етапах міжнародного турніру, які нещодавно відбулися у Франції, Іспанії та Монако. А на останньому виступі в Монте Карло дніпровський плавець встановив новий рекорд: 50 метрів батерфляєм він проплив за 22,53 секунди. До речі, попередній рекорд у 22,69 секунди також належав Андрію.

Загалом, на першому етапі серії Mare Nostrum у Франції Андрій Говоров півсотні метрів батерфляєм проплив за 23,04 секунди, а потім в Іспанії показав час у 23,22 секунди.

Mare Nostrum – це комерційна плавальна серія, яка щороку проходить у червні. Її відкривають заліки у Франції, далі – в Іспанії і фініш – у Монако. За перемогу змагаються і чоловіки, і жінки. У якості бонусу – грошові винагороди.

За матерілами відкритих інтернет-джерел


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram