Версія для друку

День довкілля на економічному факультеті

Студенти економічного факультету ДНУ ім. О. Гончара з радістю вийшли 20 квітня на вулиці рідного міста, щоб зробити свій внесок у відновлення довкілля.

Започаткований у 1997 році День довкілля у Дніпровському національному університеті широко відзначається щороку. Ми вже розповідали про благоустрій і озеленення студентського містечка, що на проспекті Гагаріна, а нова акція пройшла на розі проспекту Дмитра Яворницького та вулиці Володимира Моссаковського.

Відразу після занять понад 200 студентів та викладачів економічного факультету вишикувались у чергу, бажаючи прикрасити новими саджанцями територію навколо п’ятого корпусу університету. Організатором виступив деканат економічного факультету разом із радою студентів.

Можна багато говорити про обсяг роботи, виконаний студентами. Тут і прибирання території навколо корпусу, фарбування бордюрів, впорядкування квітників та зон відпочинку. Виникла ціла дискусія, яким квітам буде затишніше біля п’ятого корпусу.

Було висаджено десять нових дерев. Висадили б і більше, однак територія навколо корпусу економічного факультету не дозволила в повному обсязі виконати бажання студентів оновити зелені насадження.

До заходу долучились студенти-економісти всіх спеціальностей, але найбільшу активність проявили майбутні фахівці зі спеціальності «Економіка, підприємництво та біржова діяльність».

Тепер очікуємо першого листя на нових деревцях навколо нашого п’ятого корпусу.

Економічний факультет


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram