Версія для друку

ДНУ зустрічає весну

У Дніпровському національному університеті ім. О. Гончара тривають весняні роботи з благоустрою та озеленення університетської території.

Студенти разом з кураторами, комендантами, працівниками господарських служб привели у належний стан студентське містечко, Ботанічний сад, спортмайданчики, територію навколо навчальних корпусів, гуртожитків, Наукової бібліотеки, Палацу спорту, Палацу студентів.

На закріплених за кожним факультетом ділянках зібрали та вивезли сміття, вирубали дику порость. Біля всіх гуртожитків облаштували клумби. Прибирали також у парку ім. Гагаріна та прилеглій території на проспекті Гагаріна та вулиці Казакова.

«Це внесок нашого університету в загальну справу – зробити рідне місто доглянутим, – відзначив проректор з адміністративно-господарчої роботи М.М. Ружин. – Ми щороку проводимо такі заходи і зазвичай чергуємо дні довкілля з чистими четвергами. На великій території університету, що охоплює 78 га, необхідно багато працювати, і студенти завжди нам у цьому допомагають. За моїми спостереженнями, найпрацелюбнішими щороку виявляються студенти механіко-математичного і факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем. Із сумлінням та усвідомленням своєї справи студенти біолого-екологічного факультету облагороджують ботанічний сад, який потребує найбільшого фізичного навантаження. Цього року до облагородження студмістечка долучилися студенти економічного факультету. На мою думку, подібні заходи важливо і необхідно проводити для того, щоб кожен очищувався разом з довкіллям. Та й взагалі, суботники допомагають об’єднати всіх мешканців міста спільним прагненням жити у чистоті», – підкреслив Микола Миколайович.

У наш об’єктив потрапили студенти біолого-екологічного факультету, які працювали під керівництвом доцента кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології Катерини Лаврентьєвої та доцента кафедри фізіології людини і тварин Ірини Кофан.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram