Версія для друку

У Палаці студентів канікул не буває

Протягом зимових канікул у студентів з’явилося більше вільного часу, щоб розкривати свої творчі здібності, і Палац студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара запропонував дозвілля на будь-який смак.

16 лютого відбулася вистава театру «Маски» в рамках відкриття нового театрального сезону. Підтримка щорічної традиції – показ кращих вистав на початку року надає чудову можливість акторам-початківцям виступити на одній сцені з колегами, які вже навчилися тримати глядацьку залу в хвилюванні за героїв п’єси.

17 лютого народна студія сучасного вокалу «Мрія» взяла участь у творчій програмі з нагоди святкування Масляної. Дітлахи були у захваті від хороводів та розваг, які влаштували аніматори свята. Батьки із задоволенням підспівували дівчатам з «Мрії», які виконували українські народні пісні.

18 лютого відбувся Відкритий чемпіонат з бального танцю, який проводив танцспортклуб «Ритм» під керівництвом заслуженого працівника культури Галини Лідовської та обласної федерації бального танцю. Для когось це була перша конкурсна програма, яка відкривала нові обрії своїх талантів, а хтось здобував нові перемоги для творчого зростання.

Весняний подих творчості вирує у старовинному Палаці: активно триває підготовка до традиційного конкурсу «Міс університет», який проходитиме 29 березня, а головний творчий звіт усіх самодіяльних об’єднань «Студентська весна» відбудеться 11 квітня.

Побажаємо творчих злетів новим зіркам серед студентів!

Оксана Рудковська
художній керівник Палацу студентів


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram