Версія для друку

Прикладна математика: магістеріум завершено!

Нещодавно на факультеті прикладної математики Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбулося урочисте вручення дипломів випускникам магістратури 2018 року за спеціальностями «Прикладна математика» та «Системний аналіз».

Своїми враженням про цю подію поділився один із безпосередніх її учасників – випускник магістратури ФПМ Олексій Булавка:

«Бувають дні, які стають яскравою межею між двома важливими періодами нашого життя, що запам'ятовуються на довгі роки. Саме таким був день нашого магістерського випуску з факультету прикладної математики рідного університету.

Здавалося, події дня із самого початку перегукувалися зі святом Першого дзвоника в першому класі. Тоді – у щойно придбані шкільні форми нас одягали наші матері. Нині ж – замість чорних піджаків та білих сорочок на нас були чорні мантії з яскравими червоними стрічками на плечах і конфедератки на головах.

Того дня нас прийшли привітати всі викладачі, що навчали нас упродовж останніх п’яти з половиною років. Аби ми не дуже відрізнялися від інших своїм незвичним вбранням, декан Олена Михайлівна Кісельова вирішила нас підтримати, зустрівши у мантії із ще більшою, аніж у нас, конфедераткою.

І далі все було сплановано на найвищому рівні! Наша урочиста церемонія також не обійшлася без ведучого, який не дозволяв виникнути жодній паузі. Один за одним ми піднімалися до декана, отримували дипломи, пам’ятні листи з персональними привітаннями і навіть шоколадні медалі!

Нагородження кожної групи нашого курсу завершувалося приємними та щирими словами куратора. У якості підсумку студентського життя ми переглянули музичне відео, створене старостою із наших фотографій. Розпочиналося воно днем знайомства на першому курсі, а завершувалося захистом дипломних робіт, який відбувся декілька тижнів тому.

Усі ми дуже вдячні нашим викладачам, кураторам та рідному факультету прикладної математики за безцінний досвід, який залишиться з нами на все життя!»

Олексій Булавка, випускник магістратури факультету прикладної математики,
спеціальність «Системний аналіз»,
група ПС-16м-1


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram