Версія для друку

Микола Поляков: «Щодня дивуюсь успіхам наших студентів»

Традиційного Міжнародний день студента виливається у своєрідні огляди молодіжного студентського руху. Враховуючи наполегливість в оволодінні висотами обраної професії, діяльну участь у науковому пошуку, громадській роботі, організації дозвілля ректор Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара Микола Вікторович Поляков нагородив почесним знаком «Відмінник освіти» студентів ДНУ Євгена Сніду (ІІ-08-2), Ірину Ходос (УА-08-1), Тараса Жукова (ББ-08-6), Альону Ладигіну (ГГ-09-1), Юлію Величенко (ХФ-09-2), Світлану Вороніну (ПМ-09-2), Валентина Хмарського (ЕМ-08-1), Людмилу Лернер (ЕФ-11-м), Ганну Полішко (ЕМ-09-1), Романа Савастру (ТА-08-1). Ще 78 цілеспрямованих юнаків і дівчат отримали почесні грамоти за успіхи у навчанні, за досягнення у науковій роботі, за активну громадську діяльність, за участь у соціальній роботі, за досягнення у спорті та досягнення у культурно-масовій діяльності. Голова ради студентів ДНУ ім.О.Гончара Микита Плясов відповів взаємністю керівництву університету і нагородив почесними грамотами за всебічну підтримку найрізноманітніших студентських ініціатив ректора М. В. Полякова, голову профкому О. Л. Тупицю, першого проректора О. О. Кочубея, проректора з науково-педагогічної роботи у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді В. В. Іваненка та проректора з адміністративно-господарської роботи М. М. Ружина.

«Які б не були перипетії студентського життя, вони завжди згадуватимуться як найкращі, найщасливіші часи, - наголосив під час зустрічі зі студентами Микола Вікторович. - Від імені викладачів - ваших старших колег сердечно вітаю вас з Міжнародним днем студента. Хотілося б, щоб ви вийшли із стін Альма матер не лише справжніми спеціалістами, а й успішними людьми, патріотами своєї держави. Переконаний, що студентство Дніпропетровського національного університету за роки навчання використає весь потужний науковий потенціал для здобуття знань і духовного зростання. Не витрачайте марно дорогоцінний час, друзі! Звертайтеся до ректорату, у профком, Центр гуманітарних проблем освіти, Палац студентів, Центр волонтерів - і вас завжди почують, підтримають вашу ініціативу й допоможуть розвинути талант».

Микола Вікторович зізнався, що майже щодня дивується успіхам вихованців ДНУ, адже в нашому університеті навчається студентка, яка покорила Еверест, інша – є чемпіонкою Європи з рукопашного бою, у нас багато переможців міжнародних олімпіад з різних напрямків. Ректор відзначив також і тенденцію до раннього захисту кандидатських дисертацій. Виявляється, здобути звання кандидата наук можна і в 24 роки, цьому є підтвердження в ДНУ! «Працюйте наполегливо: праця завжди результативна. Попереду заліки й екзамени, які поставить вам життя. Тож ваші зусилля обов’язково принесуть користь і державі, і нашому регіону», - закликав молодь ректор.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram