Версія для друку

Студенти факультету міжнародної економіки навчались у літній школі

З 11 по 17 липня на базі Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка проводилась літня школа, яка була організована громадською організацією „Українська асоціація економістів-міжнародників”. ЇЇ учасниками стали четверо студентів факультету міжнародної економіки Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара, які отримують освіту за спеціальністю „Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”.

Лекції проводились українською та англійською мовами провідними українськими вченими-економістами, представниками європейських організацій та дипломатичних представництв, а також органів державного управління. Особливо запам’ятались лекції Пана Міхаеля Баєра (Надзвичайного і Повноважного Посла Угорської Республіки в Україні), Пана Пітера Яна Волтерса (Надзвичайного і Повноважного Посла Королівства Нідерланди), Тарасюка Бориса Івановича (народного депутата України, Голови Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції), Дзюби Павла Валерійовича (к.е.н., доцента кафедри міжнародних фінансів Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка). На лекціях увага приділялась основним питанням щодо інтеграції України до Європейської спільноти. Після лекційних занять слухачів очікувала дуже насичена екскурсійна програма з відвідинами „Пінчук Арт Центру”, Київської мерії, „Творчого арсеналу” та ще багатьох пам’яток Києва. По закінченню навчання студенти ДНУ – майбутні менеджери зовнішньоекономічної діяльності Шереверов Ілля, Паустовський Єгор, Дмитренко Ганна та Крутіна Ірина отримали сертифікати Всеукраїнської громадської організації „Асоціація економістів-міжнародників”.

Період навчання у школі був дуже динамічним та повним нової, важливої для студентів інформації, як для майбутніх економістів. Вони завдячують керівництву факультету та „Всеукраїнській асоціації економістів міжнародників” за надану можливість. По закінченню навчання у літній школі кращі студенти мають можливість взяти участь у освітній програмі, що буде проводитись у Бельгії. Викладачі факультету бажають успіхів нашим студентам в Брюсселі.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram