Версія для друку

Нові технологічні рішення для ДНУ від компанії «Vodafone Україна»

Від організації майстеркласів та семінарів для студентів до налаштування хмарних сервісів – ректор Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Сергій Оковитий та експерти «Vodafone Україна» обговорили перспективні напрями співробітництва.

Одна з провідних українських телеком-компаній найперше зацікавлена у випускниках факультету фізики, електроніки та компʼютерних систем та фізико-технічного факультету. Керівник технічного центру Олексій Куліненко згадує, як сам розпочав працювати у галузі телекомунікацій ще зі студентських років, навчаючись на фізтесі ДНУ. Тому він переконаний, що карʼєрний старт у студентські роки подарує певні переваги молодому фахівцеві в майбутньому. Використання технологічних сервісів, швидкісного інтернету 3G, 4G, 5G – все це надасть можливість студентам ДНУ працювати із найсучаснішим обладнанням та інноваційними технологіями.

Про нові технологічні послуги – Інтернет речей (IoT), технології та рішення для Smart City, аналітику великих даних, фінтех послуги, хмарні сервіси розповіли Ольга Макуха, провідна експертка з розвитку території, та Євген Гагієв, експерт із корпоративного продажу. Упровадження технологічних рішень, що пропонують експерти «Vodafone Україна», є дуже важливим з огляду на кризову ситуацію, в якій перебуває наша держава. Крім того, йшлося про покращення якості звʼязку від цього оператора в головному адміністративному корпусі університету.

Також обидві сторони зацікавлені в розвитку довготривалого партнерства для вдосконалення підготовки фахівців, тож готують підписання Меморандуму про співпрацю.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram