Версія для друку

Студенти факультету економіки – переможці всеукраїнських конкурсів

Щиро вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» та Всеукраїнського конкурсу студентських робіт із соціальної та економічної інклюзії!

Студенти кафедри економіки, підприємництва та управління підприємствами Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара щорічно під керівництвом науково-педагогічних працівників беруть активну участь та стають призерами всеукраїнських та міжнародних конкурсів студентських наукових робіт.

Так, цього року призерками Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» за ступенем вищої освіти магістр стали: Інна Гамерська (наукова керівниця – докторка економічних наук, професорка Тетяна Гринько) – ІІ місце та ІІІ місце – Богдана Перерва (наукова керівниця – кандидатка економічних наук, доцентка Тетяна Гвініашвілі). Отриманні призові місця на всеукраїнському конкурсі ще раз засвідчує високий рівень підготовки та написання кваліфікаційних робіт студентами спеціальності 076 Підприємництво та торгівля.

Також вітаємо переможницю ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських робіт із соціальної та економічної інклюзії Катерину Соколову, яка посіла ІІ місце (наукова керівниця – докторка економічних наук, професорка Тетяна Гринько). У цьому конкурсі взяли участь 182 учасники з різних ЗВО України, із них 47 студентів пройшли до другого туру. Враховуючи гостроту проблем соціальної та економічної інклюзії у нашій країні, особливо в сучасних умовах, перемога на Всеукраїнському конкурсі студентських робіт із соціальної та економічної інклюзії підтверджує, що студенти ДНУ спеціальності 076 Підприємництво та торгівля отримують сучасні та актуальні знання, які допомагають у вирішенні нагальних питань сьогодення.

Щиро вітаємо наших здобувачів-переможців та їхніх керівників! Бажаємо миру та ще більше перемог!

Факультет економіки


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram