Версія для друку

449 сертифікатів отримали викладачі ДНУ від Карлового університету

Міжнародна співпраця Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара та Карлового університету (м. Прага, Чехія) успішно продовжується! Нещодавно науково-педагогічний персонал ДНУ отримав 449 сертифікатів про проходження онлайн-курсу «Тренінг для викладачів ДНУ з сучасної дидактики та використання LMS Moodle: Налаштування та керування курсом у LMS Moodle» («Training for DNU teachers in modern didactics and the use of LMS Moodle: Setting up and managing a course in LMS Moodle»).

Низка тренінгів для викладачів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбулася в рамках «Проєкту підтримки для поліпшення якості навчання, досліджень та міжнародної діяльності в ДНУ» у співпраці з Карловим університетом та за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Під час проведення вебінарів із чеськими колегами фахівці нашого університету опанували навички роботи з платформою Moodle, дізналися різні практичні аспекти її використання.

Система управління навчанням Moodle – не просто одна із платформ, яку використовують для якісної організації навчального процесу, а й дієвий інструмент для адміністрування внутрішньої роботи закладу освіти та налагодження міжнародних зв’язків. Як відкрита (Open Source) система Moodle створює можливості для об’єднання в одному динамічному середовищі викладачів, студентів, керівників ЗВО та міжнародних партнерів з інших закладів освіти Європи. Тут зручно розробляти онлайн-курси, створювати власний персоналізований простір, комунікувати та здійснювати підтримку як дистанційного, так і очного навчання.

Запрошуємо науково-педагогічних працівників ДНУ на продовження циклу семінарів із травня до червня 2024 року.

 курс Project Management and KA171 Erasmus+ International Credit Mobility Projects Implementation відбудеться онлайн:

1 семінар – 16 травня 2024; четвер, 13:30 CET (14:30 за київським часом);

2 семінар – 23 травня 2024; четвер, 13:30 CET (14:30 за київським часом).

 курс Preparation of KA2 Erasmus+ Capacity Building in Higher Education projects у червні. Дата та час 2 семінарів уточнюється.

Начальниця відділу міжнародних проєктів
Тетяна Гільорме


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram