Версія для друку

DNU_meetup: соціально-поведінкові факультети

27 квітня цикл відкритих зустрічей з абітурієнтами в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара завершив DNU_Meetup із факультетами, які пропонують соціально-поведінкові фахи. Цього разу свої освітні можливості майбутнім вступникам представляли факультет економіки, факультет психології та спеціальної освіти, факультет соціальних наук і міжнародних відносин та юридичний факультет.

На знайомство з цими дуже затребуваними спеціальностями Дніпровського національного університету завітало чимало абітурієнтів, які прагнуть у майбутньому підтримувати й оновлювати людський потенціал України та розбудовувати економічний сектор.

Прикметною особливістю саме цього DNU_Meetup стало те, що викладачі та студенти прагнули не просто ознайомити майбутніх вступників із корисною інформацією про навчання за пропонованими освітніми програмами, а, радше, передати дух своїх факультетів. Так, юних гостей ДНУ зустрічали яскраві та дружні команди наших економістів, юристів, психологів. Потужно на заході була представлена локація університетських волонтерів. Студентство факультету психології та спеціальної освіти радо вітало усіх відвідувачів, зустрічаючи їх теплими обіймами та солодощами. Абітурієнти, зацікавлені психологією, дізналися про широку діяльність Центру соціальних ініціатив та волонтерства ДНУ. Студенти і викладачі, що беруть активну участь у його роботі, провели для своїх гостей ярмарок на підтримку актуальної доброчинної ініціативи та докладно розказали, як долучитися до інших благодійних активностей Центру.

Яскраво представив студентську раду і факультет економіки: із музикою, повітряними кульками, гостинцями і розповіддю про студентські заходи. Викладачі факультету запросили на зустріч випускників ліцеїв та коледжів, з якими працювали протягом року, тому відчувалося жваве зацікавлення з обох боків, бо добрі знайомі «розвіртуалилися» і поспілкувалися наживо.

Більше про усі факультети Дніпровського національного університету потенційним вступникам на окремій зустрічі розказав ректор, член-кореспондент НАНУ Сергій Оковитий. Сергій Іванович сконцентрував увагу майбутніх вступників на їхніх можливостях отримати в ДНУ стипендіальну підтримку від іноземних партнерів, взявши учать у численних міжнародних академічних програмах. Також розповів про широкий вибір освітніх компонент для побудови індивідуальної освітньої траєкторії та про розгалужену інфраструктуру університету для розвитку й самовдосконалення юнаків та дівчат.

Спеціальним гостем заходу був підприємець і меценат Сергій Дулєпов. Сергій Сергійович закінчив факультет економіки в 2005 році, сьогодні є власником компанії Integral Consulting. Близько 15 років працює в банківській та фінансовій системі. Також займається соціальними і природоохоронними ініціативами. Був одним із засновників проєкту Save Dnipro, який опікується питаннями екології Дніпра, забрудненням навколишнього середовища. Тому абітурієнтам було цікаво почути настанови від професіонала, який досяг успіху в бізнесі та опікується сталим розвитком рідного Дніпра та Alma mater. Серед настанов майбутнім студентам Сергій Дулєпов виділив головну – прагнення постійно навчатися, бо у швидкозмінному світі треба бути завжди готовим навчатися чомусь новому і розвивати нові скіли.

Детально про те, як успішно подолати всі етапи вступної кампанії та стати студентом цих та інших спеціальностей Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара потенційним вступникам на зустрічі розповів відповідальний секретар приймальної комісії Андрій Кобченко.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram