Версія для друку

Онлайн-зустріч студентів-економістів із рестораторами Дніпра

Важливе значення для формування фахових компетентностей має співпраця із роботодавцями, завдяки якій кафедрами факультету економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара забезпечується поетапна практична підготовка майбутніх фахівців.

Так, 17 квітня студенти факультету поспілкувалися із Тетяною Коваленко та Оленою Гурою – керуючою менеджеркою та HR-директоркою ресторанів «Репортер», Coast, «Артист».

Стейкхолдери розповіли про лідерів ринку Дніпра – сім’ю ресторанів «Репортер», Coast, «Артист», які працють із 2004 року і за цей час підкорили серця клієнтів, ставши обов'язковим пунктом для відвідування Дніпра жителями і гостями нашого міста.

Пані Тетяна та Олена відзначили, що такий успіх був можливий завдяки потужній і креативній команді, постійному розширенню послуг, досконалому знанню потреб ринку та незмінно високій якості обслуговування, чому сприяло залучення до процесу реалізації стратегії розвитку сім’ї ресторанів досвідчених фахівців. Спікерки розкрили значущість сучасної вищої освіти у формуванні компетентностей у випускників, необхідних для кар’єрного зростання у провідних українських та міжнародних компаніях, а також відповіли на запитання студентів.

Зустріч була цікавою і продуктивною. Щиро вдячні Тетяні Коваленко та Олені Гурі за приділений студентам час і плідну співпрацю з факультетом економіки!

Доцентка кафедри міжнародної економіки і світових фінансів
Ольга Пащенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram