Версія для друку

Факультет економіки на освітньому форумі від Освітнього холдингу «Логос»

Факультет економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара взяв участь у роботі освітнього форуму від Освітнього холдингу «Логос» та Дніпропетровської обласної військової адміністрації «Стратегія змін системи освіти. Розвиток потенціалу Дніпропетровської області», який проходив 12 квітня 2024 року в культурно-діловому центрі Менора, м. Дніпро.

Робота форуму присвячувалася вирішенню нагальних проблем у сфері освіти в контексті формування інноваційних підходів навчання у середній та вищій школах, а також зміцненню кадрового потенціалу Дніпропетровської області, враховуючи сучасні виклики.

Під час проведення форуму обговорювались актуальні питання щодо впровадження інновацій в сфері освіти, розвитку виробничого потенціалу в напряму відновлення та посилення навчання за затребуваними на сьогодні професіями Дніпропетровської області.

Спікерами панельних дискусій форуму були представники влади, бізнесу, закладів освіти, благодійних фондів та громадських організацій Дніпропетровської області.

Цікавим та корисним досвідом у своїх виступах поділилися представники іноземних закладів освіти, зокрема Джим Зюерс (Jim Zwers) – директор приватної школи у Флориді Clearwater Academy International (США) розповів про особливості формування індивідуальних освітніх траєкторій студентів.

Цей форум став платформою для обговорення ключових питань у галузі освіти та впровадження інноваційних підходів до розвитку освітньої системи. Представники факультету економіки взяли участь у дискусіях, обмінюючись досвідом та ідеями з провідними експертами сфери освіти. Колеги отримали цінні інсайти щодо тенденцій розвитку освіти, а також співпраці з іншими установами та організаціями з метою подальшого зміцнення освітнього потенціалу Дніпропетровської області.

Ми впевнені, що ця подія є важливим кроком у співпраці з іншими освітніми установами, бізнесом та громадськими організаціями задля спільного зміцнення освітнього простору Дніпропетровської області.

Факультет економіки


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram